Accu4All accupack service

In het Accu4All accupack service center kunnen we batterijcellen door middel van puntlassen aan elkaar koppelen.
We maken in onze eigen werkplaats verschillende Custom Made Accupacks.

Het reviseren van accu gereedschap

Als uw gereedschap ondermaats presteert en steeds sneller moet
worden opgeladen, dan kunt u uw accupack laten reviseren.
Wij kunnen tevens uw accupack reviseren, wanneer er geen gereedschapsaccu meer in de handel is. Dit houdt in dat wij de bestaande
behuizing van het accupack openmaken, de oude cellen vervangen
door nieuwe, hoogwaardige energiecellen van oa. de merken:
Panasonic, XCell en Sanyo. Vervolgens wordt het accupack weer dichtgemaakt en uitvoerig getest op goed functioneren.
Dit reviseren is mogelijk voor accu’s in boor- en schroef- machines, kruimeldieven, elektrische fietsen, ziekenhuisbedden, noodverlichting.

Nieuwe accu voor gereedschap

Accu4all biedt een ruime keuze van zowel originele gereedschapsaccu’s als een goedkoper alternatief van dezelfde kwaliteit.

Noodstroom – noodverlichting accupacks

Wij kunnen vanuit eigen werkplaats alle noodstroom accupacks met zowel draad als met Faston, Blessing, Famostar, en Hertek aansluiting leveren. Doordat wij alle accupacks zelf samenstellen, kunnen we zeer snel alle soorten noodstroombatterijen leveren in alle gewenste aantallen. We gebruiken voor de noodstroomaccu speciaal hiervoor gefabriceerde hoge temperatuur cellen. De noodverlichting accupacks worden voorzien van een datumcodering en indien gewenst met uw bedrijfsgegevens.

Custom made accupacks

Accu4all levert op maat gemaakte accupacks voor diverse toepassingen. In eigen werkplaats maken we volgens uw bestel-specificatie de accupacks op maat. Dit kunnen we meestal binnen vijf werkdagen maken en versturen. Het is mogelijk om accupacks samen te stellen van 2.4 volt tot 60 volt. Met een capaciteit van 700 mAh tot 9000 mAh. Alle soorten chemische samenstellingen NiCd, NiMH, alkaline en (oplaadbaar)lithium zijn mogelijk. Zo leveren wij NiMH accupacks voor meetapparatuur en lithium accupacks voor vuilcontainers. Accu4all kan voor iedere toepassing de juiste accupack maken.