Voldoet het artikel niet aan uw verwachtingen, dan kunt u het retourneren. De afleverdatum van de vervoerder zien wij als de ontvangstdatum. Binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling kunt u de bestelling annuleren door ons retourformulier in te vullen en de zending retour te sturen. Het retouradres is Skagerrakstraat 3-a, 7202BZ Zutphen. U dient uw retourzending te melden door een e-mail te sturen naar info@accu4all.nl. Daarna heeft u nog 14 dagen de tijd om de artikelen te retourneren. We zullen het aankoopbedrag van de geretourneerde artikelen terugstorten, excl. de verzendkosten die u aan ons heeft betaald. De kosten voor het retour zenden zijn voor uw rekening. We maken dit bedrag over op het rekeningnummer dat bij ons bekend is. Indien u gebruik maakt van dit herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd moeten worden.

Voorwaarden retourneren
Nadat uw bestelling is bezorgd, heeft u 14 dagen na aanvraag van de retour de tijd om de artikelen te retourneren. Na deze periode is de aankoop definitief.
• Het artikel dient ongebruikt, onbeschadigd en met alle geleverde toebehoren geretourneerd te worden. Bij beschadiging kunnen kosten in rekening gebracht worden.
 De verzendkosten en risico’s van het terugsturen zijn voor rekening van de koper. U mag zelf bepalen of u dit via de normale post verstuurt of met track en trace.
• Nadat wij uw bestelling retour hebben ontvangen, ontvangt u hier per e-mail een bevestiging van.
• Bij retourneren (ontbinding koop van 1 of meerdere artikelen) zal het retour te ontvangen bedrag (prijs van het betaalde product) zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen aan u overgemaakt worden. Wij storten het bedrag terug op de rekening waarop de bestelling werd afgerekend.
• Retourartikelen kunnen alleen teruggestuurd worden naar ons postadres. Indien een retourzending niet voldoet aan bovengenoemde voorwaarden Indien de retourzending niet (voldoende) gefrankeerd is, zijn wij helaas genoodzaakt kosten in rekening te brengen. Het betreft dan administratiekosten à € 4,95 en de kosten die de vervoerder ons in rekening brengt voor het bezorgen van ongefrankeerde zendingen (vanaf € 14,00). Dit betekent dat deze kosten dan minimaal € 18,95 zullen bedragen, welke wij zullen inhouden op de creditnota van de artikelen.